User avatar
Experienced
Joined: 2 Feb 2011
Posts: 44
France
Hello,

I've a problem with external links : if a set up a new link, I can do what I want, but it's always ticking the box "open in a new window".

Of course, this is not what I want ! :wink:

Problem discovered on 2.7.6.2 but apparently already in 2.7.2.1

I can supply a link to a test gallery in case of.

Thanks in advance :)

_________________
EHRETic

On twitter : http://twitter.com/EHRETic
On Facebook : http://www.facebook.com/ehretic
My website : http://www.ehretic.com


Re: Problem with links
User avatar
Imagevue Wizard
Joined: 30 Sep 2006
Posts: 7759
You mean you can't un-tick it?

_________________
Karl / mjau-mjau

Image
Image
Image
Image

www.imagevuex.com
www.mjau-mjau.com
www.photogallerylinks.com


Re: Problem with links
User avatar
Experienced
Joined: 2 Feb 2011
Posts: 44
France
Yes exactly, and depending on browser, it is opening a new windows, which I don't want.

_________________
EHRETic

On twitter : http://twitter.com/EHRETic
On Facebook : http://www.facebook.com/ehretic
My website : http://www.ehretic.com


Re: Problem with links
User avatar
Imagevue Wizard
Joined: 30 Sep 2006
Posts: 7759
Seem you are right ... let me get back to you on this asap.

_________________
Karl / mjau-mjau

Image
Image
Image
Image

www.imagevuex.com
www.mjau-mjau.com
www.photogallerylinks.com


Re: Problem with links
User avatar
Imagevue Hitman
Joined: 2 May 2006
Posts: 2883
Imagevue X2.7.6.3 Fixes this. Thank you for reporting.

_________________
Nick / Phuket, Thailand


Re: Problem with links
User avatar
Experienced
Joined: 2 Feb 2011
Posts: 44
France
No problem, anytime ! ;-)

And many thanks for fixing it so fast !

_________________
EHRETic

On twitter : http://twitter.com/EHRETic
On Facebook : http://www.facebook.com/ehretic
My website : http://www.ehretic.com


 
Imagevue Forums HomeForum  View topic - Problem with links6 posts